ZDRAVLJE I HROSKOP


Lav moze imati problema sa krvnim pritiskom, Ribe sa otecenim stopalima... Pogledajte koji horoskopski znak je odgovoran za pojedine delove tela...


OVAN upravlja glavom ne i donjom vilicom.Shodno tome ako je lose aspektovan mars osoba moze imti problema sa zubima gornje vilice, sinusima, celavosti. Inace su skloni visokim temperaturama i fizickim povredama. Vrlo su vitalni pa to sve preguraju na nogama.

BIK upravlja donjom vilicom i grlom, pa su to ujedno i slabe tacke ako je venera lose aspektovana. Posto bik voli hranu, slatkise ,postoji opasnost od povecanog nivoa secera u krvi. Glasne zice su osetljive.

BLIZANCI kontrolisu rameni pojas, ruke i pluca. Ako je merkur lose aspektovan blzanci su skloni upali pluca,uopsteno disajnim problemima i ukocenosti ramenog pojasa.

RAK je odgovoran za zeludac i grudi. Vlo su vitalni, ali na zdravlje uticu emocije, pa kada tu nesto nije u redu onda prvo strada zeludac.

LAV upravla srcem , kicmenim stubom i ocima.Posto su lavovi sujetni skloni su nerviranju, a time i povecanom krvnom pritisku. Ako je sunce lose aspektovano i kicma moze biti problematicna.

DEVICA je cesto hipohondra pa stalno osluskuje signale iz organizma. ona je odgovorna za stomak, creva. Alternativna medicina je od pomoci.

VAGA upravljaju kozom i bubrezima, pa osobe rodjene u ovom znaku imaju bas lepu kozu , a ako je venera lose aspektovana bas imaju problematicnu kozu i probleme sa bubrezima.

SKORPIJA je odgovorna za probavni trakt i reproduktivne organe. Oni koji su rodjeni u znaku, podznaku ili imaju skorpiju na vrhu sestog polja potrebno je da imaju redovne lekarske kontrole. Sreca skorpija sto imaju veliku moc regeneracije.

STRELAC upravla kukovima i butnim kostima. Lose aspektovan jupiter aktivira ove probleme.Strelcevi su optimisti pa svoje probleme osmisljavaju filosofski i uz poznato,,ko zna zasto je to dobro

JARAC kao oslonac celog tela upravlja skeletom. Zbog toga sa lose aspektovanim saturnom ima problema sa kostima, reumom, osteoporozom i svim degenerativnim problemima kostiju.

VODOLIJA upravlja potkolenicama i nervnim sistemom. Lose aspektovan uran dovodi do grceva u listovima noge i do stresova.

RIBE upravljaju stopalima, a te osobe cesto imaju natecena stopala jer se voda iz organizma sporo odstranjuje. Moguci su i grcevi. Ribe takodje mogu imati psihicke probleme.

Нема коментара:

Постави коментар