NEBO POMAZE DA NAM SE DESE LEPE STVARI


Posle 12 godin planeta ljubavi Venera i planeta blagostanja Jupiter se udruzuju, tj. prave konjukciju u znaku Lava. 20 juna ce im se pridruziti i Mesec. Sta to sve znaci? 
Ovaj put dajemo predvidjanje za vas podznak.


OVAN-za osobe sa ovim podznakom stelijum venere , jupitera i meseca ce se naci u petom polju, polju ljubavi, dece, zabave , izlazaka, odmora, sporta i srednje skole.Ovo se oblasti zivota u kojima, u skladu sa uzrastom i potrbama mogu imati uspeha.

BIK -ove planete blagostanja nacice se u polju porodice, doma, sigurnosti, porodicnih odnosa i privatnog posla. Sve sto se tice ovih oblast ima sansu da bude bolje. Moguce je da se finansijska situacija u kuci popravi, a mozda cete imati goste iz inostranstva.

BLIZANCI-venera jupiter, a na kratko i mesec ce bit u trecem polju koje predstavlja oblast komunikacije, kracih putovanja, odnosa sa bracom i sestrama,osnovne skole, rodjaka, pa su to oblasti koje ce vam doneti radost. Moguce je zapoceti emotivnu vezu na nekom kracem putovanju u inostranstvo ili sa studentom ili sa nekim iz oblati medija.

RAK-ovaj stelijum venere, jupitera i meseca nacice se u drugom polju koje predstavlja materijalnu situaciju, ali i licne vrednosti u smislu talenata.U tim oblastima moguc je napredak. Moguce je poznanstvo preko posla , ali vodite racuna da taj neko nije vec u nekoj vezi.

LAV-konjukcija ovih planeta u vasem podznaku moze da vam donese susret sa starom simpatijom na nekom kracem putu , odmoru ili izlasku. Pored srece koja vas prati postoji mogucnost udebljavanja. Za umetnike , sportiste, srednjoskolce i one koji imaju turisticke agencije je izuzetan period.

DEVICA-planete srece nalaze se u vasem dvanaestom polju, polju privatnosti i tajni. Ovo govori da emotivni zivot treba da drzite podalje od javnosti. Nesigurni ste u smislu onog sta osecate, ali ocekujete vise paznje i neznosti od partnera, Moguca je poslovna saradnja sa strancima.

VAGA-vas vladalac venera zajedno sa jupiterom nalaze se u vasem jedanestom polju koje simbolizuje drustvene odnose i planove. To vam omogucava nove emotivne susrete i poznanstva, posebno sa strancima. LJudi na polozaju mogu vam biti od koristi u poslovnim planovima koji ce biti finansijski isplativi.

SKORPIJA-susret venere i jupitera kod vas se desava u desetom polju, polju najveceg uspeha, pa je moguc napredak u karijeri. Ovaj susret planeta vam omogucava promenu statusa, od slobodne do brakom vezane osobe.Jedan jarac moze biti od pomoci za dodatni honorar.

STRELAC-spoj vaseg vladara jupitera i venere desava se u vasem devetom polju. Za studente ovo je dobar period i po pitanju polaganja ispita, ali i ljubavi.Za ostale ovo je dobar period za saradnju sa strancima, za putovanje u inostranstvo i sve to uz materijalni dobitak.No to nije sve, desice se i romanse.

JARAC-za hladnog jarca susret venere i jupitera desava se u osmom polju, polju strast.To vam omogucava susret sa osobom koja ce za vas biti dovoljno inspirativna da vas zainteresuje. U koliko vam je potreban kredit ovo je odlican period da ga zatrazite. Rad sa stancima, posebno Nemcima, donosi finansijski uspeh.

VODOLIJA-susret ovih dobrih planeta kod vas se desava u sedmom polju, polju partnerskih odnosa, bilo emotivnih , bilo poslovnih i utice da se harmonicno odvijaju. Moguc je susret sa bivsim partnerima. To je i polje javnosti pa ako imate javne nastupe bicete uspesni. U koliko ste u nekom sudskom sporu ovo je dobar period da se okonca u vasu korist.

RIBE-sami ste misteriozni , a ako tome dodate i neki tajni emotivni odnos preko posla, bicete prava enigma.Ako ste poslovno vezani za umetnost ovo je svakako izuzetan period. Zdravlje vam je dobro, jedino morate paziti sta i koliko jedete.

Нема коментара:

Постави коментар