Astro - psiholoski profil znakova I deo

U skaladu sa današnjom temom, ovom prilikom daću kratak prikaz astro - psihološkog profila svakog od horoskopsih znakova. Danas ćemo se baviti Ovnom, Bikom, Blizancima. Sutra slede naredna tri znaka i tako redom!





OVAN - Ovnovi su osobe koje ne daju nikom ispred sebe, bar u stvarima koje ih interesuju. Vrlo su brzi, nestrpljivi, skloni nedovrsavanju zapocetog ,jer im interesovanje za datu situaciju presahne.Nikada se ne vracaju na bivsa zanimanja, ljubavi, prijateljstva. Najdominantnije njihovo osecanje je ljutnja i ona samo traje dok se situacija kojom su se iznervirali ne promeni. Posle toga osecanje splasne i kao da se nista nije desilo, nemaju oni vremena za analize i samoanalize, vazno je da se ide napre.


BIK - Bikovi su stabilne osobe.Tesko se pokrecu na svaku aktivnost, pa i emotivnu.Oni su trpeljivi, tvrdoglavi,posesivni, verni, a materijalna dobra su najaci pokretac, jer im ona sluze kao zamena za emotivnu nesigurnost.Njihova deviza je -novcem se sve moze kupiti.Kada se bikovi naljute, onda je situacija-spasavaj se ko moze.Njihovo izrazavanje emocija im najlakse ide kroz dodir ili muziku, a tesko kroz rec.


BLIZANCI - Su najradoznalije osobe.Lice na leptir koji leti s cveta na cvet.Emocije im nisu bas razvijene, ali im je intelekt jak, no cesto su povrsni zbog nesposobnosti  da se posvete jednom necemu.Rec je kod njh zakon, pa cesto vise pricaju nego sto rade,U manuelnim poslovima  su  spretni.Sa njima u drustvu nikada nece biti neprijatnih zastoja u razgovoru, jer oni uvek imaju temu .


* Sutra naredna tri znaka - Rak, Lav i Devica!


Нема коментара:

Постави коментар