Astro - psihološki profil znakova II deo

Kao što sam juče obećala - danas nastavljamo sa psihološkim profilom sledeća tri znaka. Upoznajte profile Raka, Lava i Device.

Sutra sledi nastavak - profili Vage, Škorpije i Strelca.




RAK - Rakovi su vrlo emotivni, pa je za njih vaznije nego za ostale znake da se emotivno samoupoznaju.Kod njih se svaka informacija filtrira kroz emociju. Oni se lako emotivno uvrede, no to cesto ne pokazuju , a uvredljiva emocija ostane u njima i zulja im dusu kao kamencic u cipeli stopalo. Vazno je da osveste emociju, time ona gubi na snazi i postaje manje vazna. Porodica je njihov centar sveta, pa sve mere kroz nju.

LAV - Lavovi su hvalisavci sa nglasenom potrebom za aplauzima. Posto cesto nemaju izgradjen sopstveni vrednosni sistem, jako im je vazno da potvrde sopstvene vrednosti dobijaju spolja od drugih. Sve ce uciniti da se dopadnu. Na izgled su jaki i stabilni, a sustinski vrlo zavisni od okoline. Ne podsmevajte se lavu, to ga njvise boli. Ucinice puno toga za vas, do duse ne zbog vas, vec da pokaze koliko i sta sve on moze, a moze.

DEVICA - Osnovna psiholoska osobina device je strah. Zbog straha,koji je proizvod nedovoljne vere u sebe i svoje sposobnosti,ona sve analizira, meri i premerava samo da ne dodje u situaciju kojoj misli da nije dorasla. Zbog tog straha, u osnovi nezasluzenog, devica stalno uci, usavrsava se , pa je jedan od obrazovanijih znakova. Device su vrlo usluzne i odlicne su za sekretarske poslove, a nikako kao neko ko organizuje posao, ne zato sto ne znaju, vec sto se plase da preuzmu odgovornost. Postujte device, one vam mogu ciniti samo dobro, a ako ih pomerite iz ravnoteze znaju da budu takva zakerala da ce vam sve presesti.

* Sutra nastavak - astropsihološki profili Vage, Škorpije i Strelca!

Нема коментара:

Постави коментар