Astro - psiholoski profil znakova III deo

Sledi nastavak od juče... Upoznajte profile Vage, Škorpije i Strelca.





VAGA - Vage su najdrustveniji znak, prosto zato sto ne mogu da funkcionisu same, a da se prijatno osecaju.One su u stalnom traganju za ravnotezom, harmonijom i lepotom.Zbog te svoje potrebe da sve bude uskladjeno,one zele da urede zivote drugih ljudi, a ti drugi , u koliko imaju razvijen sopstveni sistem vrednosti ,vagine sugestije ne dozivljavaju blagonaklono, vec smorno  i ako znaju da to vage rade u dobroj nameri.One nisu previse emotivne, pre su estete , sto znaci da im je vaznije kako je poklon upakovan, nego sta je poklon.Zbog toga one prednost daju lepoti pre nego znanju i emociji. Uvek su doterane i sredjene.


ŠKORPIJA - Osnovna karakteristika skorpija je izdrzljivost.Niko kao one ne podnose zivotne udarce, a da se posle toga vrate jos jace i odlucnije da uspeju.Skorpije imaju najsnaznija i najdublja osecanja.Kad skorpija voli u stanju je da uradi sve za voljenu osobu, a ako mrzi to je zastrasujuce, jer se ne zaustavlja samo na osecanju ,vec ima potrebu da svoje osecanje materijalizuje.One su iskrene i otvorene osobe jer se ne boje zivota i njegovih udaraca,a sve to zahvaljujuci cvrstoj veri u sebe i u svoje sposobnosti i moci. U kriznim situacijama najbolje funkcionisu.


STRELAC - Osnovna karakteristika strelaca je optimizam, no to moze da bude mac sa dve ostrice.Oni polete visoko, a pad zna da bude vrlo bolan.Sreca strelceva je da imaju razvijen filosofski  odnos prema zivotu, pa u svemu traze visi smisao.Za njih je vazno da uvek imaju cilj kome ce teziti, jer su oni nemirnog duha. U njihovom vrednosnom sistemu visoko mesto zauzima formalno obrazovanje.Strelcevi ne guse u odnosima, cak toliko daju drugima slobodu da izgleda kao da su nezainteresovani za njih, no to nije istina.Oni sami ne vole da budu kontrolisani , pa to ne rade ni drugima.Zbog te njihove osobine cesto se desava da kasno stupe u bracne odnose.

* Sutra nastavak: Jarac, Vodolija, Ribe...



Нема коментара:

Постави коментар