RIBE I VATRENI ZNAKOVI
Pošto je mart mesec Riba, ovog puta donosimo tekst o slaganju Riba sa Vatrenim znacima horoskopa!



Ovan i Ribe
Iako o mnogim pitanjima imaju gotovo suprotne stavove, njihove razlike nisu nepomirljive. U stanju su da se druže uz mnogo tolerancije, samo što Ovan mora paziti da kada se šali sa Ribom, ta šala ne bude pregruba. Ako i prekorači granicu, bolje mu je da se što pre izvini, jer je Riba ranjiva – i dugo pamti.


Lav i Ribe
U ovom je odnosu Lav dominantan čak i ako je mlađi ili je žensko. Riba će pokušati da se pretvara da nije tako, ali oboje će znati ko je glavni. Dobro će se slagati ako pristanu na podelu uloga: Lav ne sme glumiti šefa i grabiti previše za sebe, već mora delovati zaštitnički, a Riba treba Lavu dopustiti da privlači pažnju, ali ne i da zauzima njen prostor.

Strelac i Ribe
Oboje su sanjari skloni maštanju pa bi mogli jedno drugo ohrabrivati u nerealnim očekivanjima. Ipak, različiti karakteri često su prepreka u ostvarenju bliskosti pa će ovaj odnos biti pun uspona i padova. Dok je Strelac direktan i bez dlake na jeziku, Riba je nežna i osetljiva pa će je njegove reči i postupci vrlo često izbaciti iz takta.

Нема коментара:

Постави коментар