MANE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA


OVAN
Ovnovi su brzopleti, impulsivni, lako se iznerviraju,znaju da budu i nestrpljivi. Ovnovi su i netolerantni, u ljubavi posesivni, a i grubi, pa i osvetoljubivi. Imaju naglasenu potrebu da budu prvi, najbolji.



BIK
Najveca mana bikova je legendarna tvrdoglavost. Oni su okrenuti materijalnim stvarima i sve sto je njihovo ima veliku vrednost .U ljubavi su posesivni. Sa uzimanjem hrane cesto preteruju.




BLIZANCI
Blizanci su previse radoznali, pricljivi i skloni spletkarenju. Nepouzdani su jer lako obecavaju, a rec ne drze. Jezik im je brzi od pameti kako to narod kaze.




RAK
Rakovi su previse osetljivi, lako se vredjaju i dugo pamte uvrede.Egocentricni su i zbog toga stalno vire u svoju dusu, a onda se samosazaljevaju.




LAV
Oni misle da svet zbog njih postoji, da su oni centralna tacka, a svi drugi samo se okrecu oko njih.Vrlo su sujetni, hvalisavi i naravno najbolji. Ponasaju se kao deca, nezrelo.




DEVICA
Device su plasljive, hipohondre, ili previse ciste ili bas aljkave.Sitnicave su, sklone da analiziraju tudje mane, a kritiku na svo racun ne podnose. Cepidlake su.





VAGA

Glavne osobine vaga je da su neodlucne i lenje.Previse paznje pridaju fizickom izgledu, a u odnosima znaju da guse zbog preteranog ugadjanja. U ljubavi su hladne, a u posao unose previse emocija.






SKORPIJA
Skorpije su posesivne, ljubomorne, ako ih neko uvredi to dugo pamte i ako im se ukaze prilika osvetice se. Namecu svoju volju, jer misle da su uvek u pravu. Osecaju se pozvanim da raspolazu tudjim novcem.





STRELAC
Strelcevi su previse lakomisleni, a u sustini lenji da preduzmu konkretne poteze za resenje svojih zelja.
Nekada su previse iskreni da to vredja. U ljubavi su neverni. Nekada gube kontakt sa realnoscu, pa zele sve i sad.





JARAC
Jarcevi su hladni, skriveno preambiciozni i dominantni. Oni su i tvrdoglavi , konzervativni , a nekada i zlopamtila. Previse su okrenuti proslosti, a  raspolozenje im je cesto depresivno.





VODOLIJA
Vodolije su najegoncetricniji znak. Znaju da iznenade i sebe, a o drugima da i ne govorimo. Osecanja su im nestabilna, lako prekidaju veze, a flertovanju su sklone. Nekada su brzoplete, sarkasticne u razgovorima , a i znaju da spletkare.Nestrpljennje im nije strano.


RIBE
Ribe su lakoverne, a to nikada nije dobro, posebno u ovom vremenu. Zbog svoje lakovernosti se cesto nadju u situaciji da budu izigrane, a onda beskonacno pate. One su i malodusne, kolebljive i neodlucne, Cesto se ponasaju protiv svojih interesa.

Нема коментара:

Постави коментар