Kako se udvaraju horoskopski znakovi?

Svaki horoskopski znak ima svoj karakterističan način udvaranja: muškarac Bik obožava da Vas odmerava, zavodi i tako Vas lagano osvaja, Lav će pokušati da Vas zadivi pričajući Vam o svojim uspesima... Uporedite da li se način udvaranja njegovaog znaka podudara sa načinom na koji Vam se Vaš muškarac udvara.




OVAN
Znak koji na okoliša mnogo, odmah kreće u napad ako Vas registruje kao potencijalni plen. On je direktan, šarmantan i otvoren; pričaće Vam viceve, zasmejavaće Vas, činiće sve samo da opet pristanete da izađete sa njm. Ovan ima želju da svoju partnerku vidi kao hrabru, inteligentnu, samosvesnu ženu, koja će stajati rame uz rame sa njim. Ako ne posedujete te osobine, muškarac Ovan Vas neće ni primetiti. Ovan, kao ratoboran znak, staće na crtu sa svakim muškarcem koji pokuša da napadne njegovu teritoriju.


BIK
Osvaja polako ali sigurno. Ovaj muškarac će se uvek truditi da se u njegovom društvu osećate odlično, da se uvek osećete sigurno i zaštićeno, biće tu da Vam pomogne šta god treba: da otvori vrata restorana, pridrži kaput, preporuči dobro jelo, za koje je siguran da će Vam se dopasti. Na ovaj način osvaja muškarac u znaku Bika. Ako Vas, na sve, upozna sa svojom porodicom, onda to znači da je baš zagrejan za Vas i da misli da ste ona prava.


BLIZANCI
Ovaj muškarac je rodjen za udvaranje. Neumoran je u tom poslu, veoma je zabavan, šarmantan, lako Vas nasmeje, uvek ima dobre fore, interesantan je u društvu. Ali, stvar je u tome što muškarac Blizanac flertuje sa svima, on je poput leptira - s' cveta na cvet. Ne drži ga mesto. Svojim šarmom će Vas namamiti u svoj zagrljaj, a da toga niste ni svesni. Da mu je iskreno stalo do Vas znaćete onda kad bude prestao da Vas animira, kad postane ćutljiv i zamišljen. To je momenat kad Vi treba da krenete u akciju i zgrabite ga samo za sebe.


RAK
Veoma nežan i osećajan muškarac, koji će Vas privući svojom iskrenom emocijom, svojim šarmom i nekom energijom punom nežnosti. On se udvara na tako da Vi mislite da ste mu neophodni za sve ono što radi u životu; na indirektan način Vam stavlja do znanja da ste mu potrebni da bi on mogao da optane u ovom svetu punom zlih i oholih ljudi. Ako se pitate kako da znate kada ste muškarca Raka pridobili samo za sebe, to je zasigurno onaj momenat kada Vas pozove da prespavate kod njega, jer Rakovi ne dele tek tako svoj krevet.


LAV
Svaki muškarac Lav želi da se malo "pokaže" pred svojom izabranicom, pa tako nemojte da Vas začudi ako bude počeo da Vam priča o tome kako je on sjajan, kako ima uspeha, kako je uvek i u svemu prvi. Takođe, osvajaće Vas i skupocenim poklonima, večerama u otmenim restoranima, putovanjima na luksuzne destinacije... Neće štedeti ni dinar da bi mogao da se pokaže pred Vama. Ako ste sa Lavom, najbolje bi bilo da se i Vi ponašate kao kraljica, Lavovi to vole, jer se tako osećaju moćno. Da je potpuno Vaš znaćete onda kad bude počeo da primećuje detalje koje imate na sebi.


DEVICA
Muškarac Devica će se truditi da Vas, još na prvom sastanku, impresionira njegovim znanjem iz skoro svih oblasti života, kao i svojom sposobnošću da Vas sluša dok Vi pričate o svojim problemina, lošoj finansijskoj situaciji i sl. On će uvek biti tu kada Vam treba rame za plakanje. Ovaj muškarac Vam neće kupovati poklone, voditi na romantične večere i sl,ali ako osetite da Vas posmatra i proučava, to je siguran znak da se ozbiljno interesuje za Vas.


VAGA
Muškarac rođen u ovom znaku je šarmantan, muževan, osvaja Vas pažnjom koju Vam posvećuje, nežan je, romantican, ne plaši se da ispolji emocije. Ne čudi ako Vas pozove u pozorište da odgledate Vašu omiljenu predstavu ili u bioskop na film. Pored njega ćete se osećati značajno i poželjno. Međuti, sve ovo ne znači da je on ozbiljno zainteresovan za Vas, on je takav prema svim ženama. Kako ćete znati da je muškarac Vaga iskrene i ozbiljno zainteresovan za Vas? Samo onda kada Vam postavi pitanje braka.


ŠKORPIJA
Nema žene koju ovaj muškarac ne može da osvoji. On zavodi pogledom i dodirom. Osvajaće Vas svojim mističnim govorom, dvosmislenim rečenicama...Njegov nastup i delovanje je uvek usmereno na osvajanje terena. Ali ne znači da tako lako poklanja svoje srce nekoj dami. On voli inteligentne žene sa kojima može da vodi duge, smislene razgovore. Da ste postali vlasnica njegovog srca znaćete onda kada Vam muškarac Škorpija oda neku svoju tajnu (nešto iz njegove intime ili davne prošlosti).


STRELAC
Bez obzira koliko ima godina, muškarac Strelac će se uvek truditi da zavodi i osvaja. Ali nemojte tako lako pasti na reči laskavog Strelaca. On je veoma zabavan, druželjubiv, pun optimizma, slatkorečiv.... Voli život, putovanja, pričaće Vam o svojim planovima, ali to ne znači da on u njih uključuje i Vas. Pričaće Vam da ste najlepša žena, da ste njegova muza i sl, ali to su Strelčeve uobičajene izjave. Onog momenta kada Strelac bude tražio od Vas neku pomoć ili nešto posebno da uradite za njega, znajte da ima ozbiljne namere i planove sa Vama.


JARAC
Ovaj muškarac, ukoliko mu se dopadate, goreće od želje da bude u Vašoj blizini, a da pri tom neće znati kako da se ponaša, biće nevešt, trapav. Tek onda kada se dotaknete neke njemu bliske teme imaće šta da kaže i tada ćete Vi u njega gledati s' oduševljenjem. Nije nešto naročito romantičan, ali će te bar biti načisto s' njim. Ako mu se ne dopadate neće Vas uopšte konstatovati. S' druge strane, ako se raspituje o Vama znajte zasigurno da on to radi da proveri da li se uklapate u njegov koncept savršene devojke.


VODOLIJA
Nema žene koja se ne oseća dobro pored muškarca Vodolije. On je zabavan, šarmantan, opušten, inteligentan, vrlo lako se prilagodi svakoj ženi, ali to opet ne znači da je on zaista zagrejan za Vas. Kada pokaže nezainetresovanost za nešto što Vas zanima ili kada mu se ne dopadne neka stvar koja je Vama draga, znajte da ste mu se uvukli pod kožu. Ako Vam Vodolija ispriča sve o sebi i svom najdubljem biću, onda je to siguran znak da ste Vi ona prava.


RIBE
Muškarac Riba će Vas osvajati svojim nežnim i romantičnim izjavama, svojom emocijom, koju se ne stidi da ispolji. Ako je bar malo zainteresovan za Vas doći će na sastanak bez zakašnjenja, a nije isključeno da Vam tada donese i ružu koju je ukrao iz obližnjeg dvorišta. Takođe, ako sa Vama podeli neke stvari iz svog detinjstva, to znači da ima ozbiljne namere sa Vama i da je spreman da Vam se upotpunosti preda.

Нема коментара:

Постави коментар