Merkur u Strelcu


Od danas 29. 10. 2012. pa sve do 14. 11. 2012. godine Merkur će provesti  u znaku Strelca. Kakve to promene donosi horoskopskim znakovima?







Iako Vam svakodnevica nameće loše misli, u ovom periodu pokušajte da izaberete vedrije teme, što će svakako biti na dobar način podržano od strane Merkura. 

Merkur u Strelcu donosi spretnost i snalažljivoist, s' jedne strane, a s' druge, praktična strana života, analitičnost, sistematičnost i racionalan um mogu biti ometeni preterivanjem u idealističkim težnjama. Merkur u ovom znaku zna da izazove kod ljudi nervozu, napetost, svađalački duh, nemir. Pošto je Merkur simbol komunikacije može se desiti da tokom razgovora ispoljavate nemir (cupkanje nogom). 

Ovaj period pogoduje studentima, imaju bolju organizaciju i bolje rezultate u učenju. Takođe, ako se odlučite da učite neki jezik, ovo je dobar period da to započnete. Period je dobar i za  studijska putovanja i upoznavanje drugih kultura; ako se bavite trgovinom dobro bi bilo da na neki način uključite strance ( ili stranu robu). Ako ste, možda, napisali knjigu, ovo je pravo vreme da je izdate. Može postojate pojačano interesovanje za filosofiju, religiju i pravne nauke. Ovo je period u kom se traži smisao i cilj života. 

U ovom periodu Ovnovi bi trebalo da obrate pažnju na brzopletost i površnost u komunikaciji, Bikovi imati dobit u trgovini, Rakovi mogu imati problema sa ramenim pojasom, pa im se preporučuje gimnastika, Device su dodatno nervozne u ovom periodu, Jarac je skloniji razmišljanjima pre spavanja. 

 

 

 

Нема коментара:

Постави коментар