Merkur u Vodoliji

Od 19. januara do 05. februara Merkur će biti u znakuVodolije!

Saznajte kakve promene donosi Vašem znaku!




Ključna reč je originalnost.

   U ovom periodu mnogi znakovi će imati izraženu intuiciju i dobro će moći da procene ljudsku prirodu. Bićete pronicljivi, originalnog i humanog duha. Biće više otvorenosti ka novinama, kako u komunikaciji, tako i načinu razmišljanja. 
   Ovo je vreme povoljno za nova poznanstava, kontakte i susrete na mestima i u vreme u koje niste planirali, posebno kada Merkur bude u sekstilu sa Uranom, oko 21. i 22. januara. Iznenadni kontakti, neočekivani i po nečemu posebni susreti, pozivi i poznanstva, oduševiće Vas. Ideje će sada dolaziti ekstremnom brzinom, a biće originalne, ponekad i genijalne.
   Zainteresovani ste za nauku, sarađivaćete sa grupama ili organizacijama. 
   Takođe, ovaj period je idealan za sve vrste komunikacija, naročito "elektronske" - putem interneta na društvenim mrežama forumima i slično.
   Ovo je povoljno vreme i za saznavanje šta Vas čeka u budućnosti, jer je Merkur u Vodoliji veoma dobar za astrološka rad. Isto tako povoljno je vreme za saznanja vezana za astrologiju te humanističke nauke, ali i za sprovođenje ideja vezanih za povećanje ljudska prava i sloboda, kao i za razvitak nauke.

Нема коментара:

Постави коментар