O kakvom venčanju sanjate?

Kakvo bi Vaše venčanje trebalo da bude, na kakvom mestu ...? Sledi post u kojem ukratko dajemo sliku o kakvom venčanju maštaju horoskopski znaci.




OVAN - postaraće se da sam organizuje svoje venčanje, nikako neće želeti da angažuje neku agenciju za to. Sanja o otmenom venčanju, u elitnom retoranu, koji se nalazi negde u centru grada. Restoran mora biti prepun cveća i sa bogatom dekoracijom. Takođe, mora biti dosta zvanica.


BIK - najbitnije je da restoran u kom se organizuje venčanje bude dobar, zapravo da hrana i piće budu dobri i da ih ima u velikim količinama. Muzika mora konstantno da svira, zato ne čudi ako angažuju dve "muzike". Među zvanicama moraju biti samo odabrani.


BLIZANCI - ne voli svadbe. Radije će da organizuje venčanje u opštini (crkvi) u krugu prijatelja i rodbine, a da nakon toga svi odu na neobavezno piće. Za blizanca je bitniji medeni mesec, gde će moći da uživa sa svojim partnerom (partnerkom).


RAK - obožava velika venčanja (svadbe). Kod Raka je već mesecima sve unapred isplanirano. Već je pripremljeno u kom se restoranu slavi, zna se broj gostiju koji dolaze, zna se gde će tačno da sede - ništa ne prepušta slučaju. A na svadbu je pozvana sva rodbina i svi prijatelji.


LAV - voli gala venčanja. Sve mora da bude "na visokoj nozi". Restoran je veoma luksuzan, skup, sa odličnom hranom (poželjne su i voćne dekoracije). Ni piće ne sme da bude loše, samo svetski poznati brendovi pića. Među zvanicama su "viđeniji" ljudi pred kojima Lav može da se "pokaže".


DEVICA - mašta o romantičnom venčanju, lepo organizovanom, ali na koje neće potrošiti mnogo para. To ne znači da će Devica biti škrta, već da se neće bespotrebno rasipati. Pozvan je samo uži krug ljudi, svira lagana muzika, a svadba je organizovana kao "koktel party".


VAGA - voli venčanja koja su organizovana na nekom egzotičnom ostrvu, sa malim brojem zvanica. Sve mora da bude skockano i pod konac. Važno je da odelo/venčanica budu skupi i kvalitetni. Sve u svemu, to mora da bude jedna dobra žurka.


ŠKORPIJA - na njenom venčanju mora da bude dosta zvanica. Sve mora da bude svečano, mora da bude raznovrsnog pića i jela, mora sirati najbolja muzika, kako bi oni koji su bili mogli "sutra" da pričaju o tome.


STRELAC - voli elegantna venčanja, na obali nekog jezera ili u bašti finog restorana. Muzika ne sme biti preglasna, već da odgovara svima. Na trpezi se moraju naći neka egzotična jela, a na svadbu su pozvani samo dragi ljudi.


JARAC - mašta o otmenom i romantičnom venčanju, na koje će biti pozvani njegovi prijatelji, koji su na značajnim poslovnim pozicijama. Ne sme biti previše buke na svadbi, čak i kad je muzika u pitanju. Svega mora biti dovoljno, i hrane i pića. Važno je da gosti budu zadovoljni.


VODOLIJA - venčanje mora biti glamurozno (kao dodela Oskara). U poznatom restoranu, sa zvanicama koje su medijske ličnosti, uspešne osobe u svom poslu, što manje rodbine (samo uži krug). Svi moraju biti doterani i sređeni, amladenci moraju biti najlepši.


RIBE - sanja o veoma romantičnom venčanju, po mogućstvu na nekom brodu koji plovi. Prostor mora biti lepo dekorisan, pun cveća, svetiljki, lampiona, pun sveća. Sve mora da odiše romantikom. Mladenci su lepi i nežni, a gosti su samo odabrani i najbliži.



Нема коментара:

Постави коментар