Prvi signali koji govore da mu se ne može verovati

Ako niste sigurni  da li je Vaš partner iskren u vezi ili ste naslutili da se pojavila druga žena u njegovom životu, evo nekih signala koji će Vam ukazati da s' njim nešto nije u redu.







 

OVAN - karakteristično za njega je da prilično burno reaguje u koliko bude optužen za nešto za šta je kriv. Pa tako, ako se Vaš muškarac Ovan naljuti kada postavite neko delikatno pitanje, znajte da je sigurno kriv,  a u koliko se u vezi sa tim našali sa Vama, onda nema razloga za brigu.


BIK - ako krije nešto od Vas ovaj muškarac će početi da ispoljava nesigurnost i nezadovoljstvo. Takođe, ako postane naprasno ljubomoran, znajte da je situacija alarmantna i da Vam sigurno nešto krije.


BLIZANCI - ovog muškarca ćete teško uloviti u laži. Dobri su govornici, pa su samim tim i dobri lažljivci. Ali, ako na Vaše delikatno pitanje ne da odgovor, već uzvrati pitanjem (tipa: Da li si normalna, o čemu govoriš?) situacija je već zabronjavajuća.


RAK - pošto je ovo vrlo emotivan znak i kao takav vezan za partnarku, signal koji će Vam jasno dati do znanja da sa njim nešto nije u redu jeste ako se udalji (distancira) od Vas, što za njega nije karakteristično.


LAV - ovaj muškarac se odlično snalazi u lažima, doživljava ih kao zabavu. Pravite se da ste očarani onim što govori, to će mu prijati, opustiće se, a to je pravi momenat kada će napraviti grešku i tako biti otkriven u svojim lažima.


DEVICA - ovaj muškarac ne voli da laže ( zapravo, bliže su mu bele laži). Ali ako to čini kada su delikatne teme u pitanju, ono što će ga odati u tome je to što će te laži izgovarati trunke emocije. Postaće dosta hladniji.


VAGA - kada odluči da Vas slaže, muškarac Vaga će to učiniti vrlo vešto i elegantno da nećete uspeti ništa da posumnjate. Kako da ga "uhvatite" u laži? Eh, to zaista ne znam, i sama sam nasela na laži jedne Vage.


ŠKORPIJA - odlični lažovi. Ne verujte lako njihovim pričama (naročito onim po pitanju sexa). Ono po čemu prepoznajete da Vas laže jeste njegovo ponašanje - postaje grublji, odbojan, a takođe zna i da uvredi.


STRELAC - većina Strelaca ne laže. Poznati su po tome da govore istinu. Ali ako Vas slaže, ta laž će biti toliko preuveličana da će u njoj biti jedva 10% istine. Takođe, ne ume da sakrije tragove svojih laži, tako da ćete ga lako "uloviti".


JARAC - kada laže obično krivicu prebacuje na partnerku, na taj načina ćete znati da li je iskren kad mu postavite neko delikatno pitanje. Takođe, zna da bude vrlo sumnjičav prema partnerki kada laže a još nije uhvaćen u tome.


VODOLIJA - ovaj muškarac zna da bude vrlo ubedljiv kada Vas laže. Ali da bi to uradio, potrebno je da se emotivno distancira od Vas, a to je već prvi znak koji Vam govori da sa njim nešto nije u redu.


RIBE - on uglavnom laže kada je potrebno da nešto sakrije od Vas " za Vaše dobro". Takođe, oseća krivicu što Vas je slagao, pa će početi previše da Vam ugađa, ne sluteći da će ga upravo takva reakcija razotkriti.


Нема коментара:

Постави коментар