Ljubavni signali



Kakve signale šaljemo jedni drugima i da li su oni na pravi ili pogrešan način shvaćeni od onoga kome su upućeni?!





Nekada žena nadje muškarca čije osobine joj se svidjaju, ali se prema njoj ne ponasa na željeni nacin, drugi put sretne muškarca čije osobine joj ne dogovaraju, ali se on prema njoj ponaša na način kako ona želi da se muškarac ponasa, i treći tip konflikta je kada žena pronadje partnera koji ima osobine koje ona želi, ponaša se na nacin koji takodje želi, ali ne oseća ono što bi trebalo, tj ljubav.

UDVARANJE
Dve osobe će slati signale ljubavi, a da li će kao takvi biti prepoznati pitanje je , pa su mogući brojni konflikti.
1. UMIŠLJENI signali ljubavi - to je kada jedna osoba prima signale  od druge osobe kao signale ljubavi, a osoba koja salje te signale nema nameru da ih šalje kao signale ljubavi, pa npr. osoba je samo ljuazna, a vi to shvatite kao znak da joj se svidjate.

2. PROMAŠENI signali ljubavi - jedna osoba salje signale ljubavi, koji su u skladu sa njenom predstavom o ljubavi, ali koji nisu sadrzani u partnerovoj predstavi o ljubavi, pa ih ne dozivi kao signale ljubavi. npr. kolega vam pokloni cvet kao signal ljubavi, a vi to dozivite samo kao znak paznje i dobrih kolegijalnih odnosa.

3. LAŽNI signali ljubavi - to je kad osoba koja ne voli salje lazne signale ljubav, a iza toga se uvek kriju lose namere, npr  zavodjene.

DISKREDITOVANI signali ljubavi - jedna osoba koja stvarno voli i salje signale ljubavi, drruga osoba ih stvarno prepoznaje kao takve , ali ne vreuje da su izraz ljubavi vec izraz zavodjenja.

Нема коментара:

Постави коментар