Venera je od juce retrogradna. Kako to na nas utiče?

Pre svega da rasčistimo: šta znači retrogradna Venera? To znači da se Venera sada kreće u suprotnom smeru - vraća se u nazad. Ovaj fenomen dešava se na svakih osamnaest meseci i traje oko 40 dana. Ovog puta Venera je retrogradna od 25. jula do 06. septembra. Kako utiče?

Retrogradna Venera

Ovnovi u ovom periodu mogu obnoviti neke stare ljubavne veze ili započeti novu. U svakom slučaju čeka ih dosta novih poznanstava. Takođe, finansijska situacija u ovom periodu se znatno popravlja.

Bikovi imaju priliku da upoznaju novu ljubav i to na nekom kracem putovanju. Što se novca tiče,trošiće ga na porodicu, kuću i na uživanje.

Blizanci mogu upoznati osobu sa kojom veza može biti ozbiljnija od onih koje su do sada imali. Postoji i mogućnost braka. Ovaj period donosi vam promene na poslu koje dugo čekate.

Rakovi moraju da budu strpljiviji u ovom preiodu. Moguć ponovni susret sa osobom koja Vam se nekada dopadala, ali zbog retrogradne Venere morate biti strpljiviji i uporniji da bi ova veza uspela. Strpite se i što se pola tiče, uloženi trud isplatiće se u budućem periodu.

Lavovi imaju priliku da na odmoru, sa strancima uživaju i provode se, a uz put sretnu i neku novu ljubav. Moguće je da obnovite i neku staru ljubav. Venera će najviše uticati na Lavove, jer je u njihovom znaku.

Devicama retrogradna Venera donosi mogućnost sklapanja braka sa osobom sa kojom su u dužoj vezi. One Device koje su slobodne mogu očekivati dosta iznenađenja, a jedno od tih može bti i povratak zaboravljene ljubavi.

Vage u ovom periodu mešaju ljubav i prijateljstvo, tako da je moguće da započnete vezu sa osobom koju ste do sada smatrali prijateljem. Očekuje vas i poslovni uspeh, ukoliko ne budete odlagali svoje angažovanju po pitanju istog.

Škorpije imaju savršenu priliku da poboljšaju svoje finansije, da napreduju u poslu, da ostavare svoje finansijske planove. Iako je Venera planeta ljubavi, kod Škorpija ona ima više uticaja na posao i novac, nego na ljubav.

Strelčevi mogu očekivati dosta putovanja. Očekuje ih odlazak na mesta koja su ranije mislili da poset, pa odustali. Savet: posetite neku od zemalja koja ima izlaz na more.

Jarčevi, kao i Vage mešaju ljubav i prijateljstvo, mada za njih nije preporuka da ulaze u vezu sa nekim ko im je prijatelj. U ovom periodu za Jarčeve je dobro da se bave poslom i finansijama, samo budite oprezni, ne uzimajte kredite u ovom periodu.

Vodolija može prekinuti trenutnu vezu, zbog poznanstva sa nekom novom, interesantnijom osobom. Što se novca tiče možete ga zaraditi preko prijatelja ili bračnog partnera, ako ste u braku.

Ribe mogu početi romansu sa nekom osobom koju znaju iz posla ili sa nekim starim poznanikom. Imaju dosta poslovnog uspeha u ovom periodu, moguće je i da će im neko vratiti davno pozajmljeni novac.

Нема коментара:

Постави коментар