GDE I KADA MOZETE SRESTI LJUBAV OVOG LETA


Planete koje simbolizuju ljubav ovog leta prelaze preko osetljivog Raka i strastvenog Lava, pa za osobe rodjene u znaku:

OVAN - vladar ovna, Mars , se nalazi u ne bas dobroj poziciji u Raku pa su osetljiviji i manje prodorni. Mozete upoznati neznu osobu na plazi ili sportskom terenu. Posle 11. avgusta moguc je susret na nekom putu sa osobom koja ne zivi u vasem gradu.

BIK - pocetkom leta vasu paznju moze zaokupiti neki umetnik , a krajem avgusta postoji mogucnost obnove neke stare veze. Ako zelite da prosirite porodicu ovo je dobar period.

BLIZANCI - dobar period za upoznavanje nove interesantne osobe je polovina avgusta, no morate biti oprezni jer su moguce obmane,prevare, tajne i neiskrenost.

RAK - Mars koji je u vasem znaku do 8. avgusta cini vas privlacnim za suprotni pol, a ako ste vec u vezi to moze da izazove ljubomoru, posesivnost i rasprave sa partnerom. Krajem avgusta mozete uci u vezu sa osobom koja je javna licnost.

LAV - kod vas ovog leta vrca sve od susreta, novih i starih poznanstava i to na putovanjima i sportskim terenima. Krajem leta moguc je jedan zanimljiv susret sa osobom koja je sportista.

DEVICA - kod vas se ljubavne planete nalaze u polju tajni sto bi trebalo da vas upozori da osoba sa kojom stupate u vezu krije nesto od vas i nije bas najiskrenija. I vi ste skloni tajnim vezama. Jupiter 11. avgusta ulazi u vas znak i mozda ce doneti situaciju u kojoj morate da donesete vaznu emotivnu odluku.
 

VAGA - vasa venera i mars prave konjukciju sto donosi iznenadni susret sa harizmaticnom osobom u nekom kazinu ili mestu za zabavu, a posebno u inostranstvu. Ako ste vec u stabilnoj vezi , krajem jula, partner ce vam prirediti prijatno iznenadjenje.

SKORPIJA - proslost koja vas opterecuje dovodi vas do emotivne rastrojenosti. Imate priliku za nova poznanstva u blizini reke, jezera ili fontane. Pocetkom avgusta postoji mogucnost obnove stare veze.

STRELAC - ako odmor provodite u inostranstvu moguc je susret sa izuzetno interesantnom osobom to vazi za jul, a u avgustu je moguce poznanstvo putem drustvenih mreza sa mladolikom i atraktivnom osobom.

JARAC - ovakav sklop ljubavnih planeta kod vas moze probuditi stare simpatije. U avgustu na nekom poslovnom putovanju mozete upoznati osobu koja se bavi umetnoscu ili medicinom.

VODOLIJA - trigon venere i vaseg vladara urana najavljuje u julu susret sa neobicnom osobom na plazi ili nekom krajnje neobicnom i neocekivanom mestu. To ce biti strastvena veza i potrajace bar do polovine septembra.

RIBE - vama Jupiter u avgustu moze doneti sudbonosan susret i to sa osobom zbog koje cete i sa kojom cete cesto putovati. Tu osobu mozete upoznati preko posla ili u nekom klubu.

Нема коментара:

Постави коментар