Šta uzbuđuje horodkopske znakove?!

U ovom postu pišemo o tome šta kom znaku prija, šta ih uzbuđuje, na šta reaguju...





OVAN - voli da osvaja, dozvolite Ovnu da se on udvara Vama i da Vas osvaja. Ono što ga privlači i u čemu uživa jeste negovano i zdravo žensko telo. Takođe, prijaju mu i opojni mirisi lepog parfema, a još ako se na to doda crvena boja, Ovan je definitivno Vaš!


BIK - njemu se možete udvarati, ali činite to veoma nežno i suptilno, nikako napadno, jer Bikovi to ne vole. osvojićete ga sitnim poklonima, koji su kupljeni od srca, kao i svojim lepim ponašanjem i manirima koje posedujete. Bika najviše uybuđuje telesni dodir.


BLIZANCI - najviše ih uzbuđuje sam osećaj da pored nekog mogu da budu spontani i opušteni. Takođe ih raduje ako partner/partnerka pošalje neku  "bezobraznu" SMS poruku - to je pogodak pravo u mozak, koji je, inače, erogena zona svakog Blizanca.


RAK - uzbuđuje ako ga direktno gledate u oči i govorite mu neke lepe i emotivne stvari. Nećete pogrešiti ako pri tom dlan svoje ruke stavite na njegove grudi! To će sigurno pojačati uzbuđenje koje izazivate kod Raka.


LAV - kad se udvarate Lavu prođite, onako spontano, rukom preko njegovih leđa, bilo da se radi o muškarcu ili ženi Lavu - to će ih veoma uzbuditi. Jak i strastven poljubac Lava dovodi do najviše tačke uzbuđenja.


DEVICA - uzbuđuju je nežni dodiri, češkanje, prsti u kosi. Mada, s druge strane, čaša vina će Devicu navesti da se opušti i prepusti čarima seksualnih užitaka. Uzbuđuje ih partnerova boja glasa.


VAGA - obzirom da vole lepo, svakako ih uzbuđuje da gledaju žensko/muško telo. Muškarac Vaga će uživati dok za njega izvodite zanosan, seksi striptiz, nakon čega će Vam priuštiti nezaboravan sex.


ŠKORPIJA - uzbudiće i rasplamsaće njihovu seksualnu fantaziju razne vrste provokacija, "pogledi ispod obrva", praćeni nežnom i zanosnom bojom glasa. Pri tom, uzbuđuje ih ako posvetite dovoljno pažnje njegovim grudima i stomaku.


STRELAC - uzbuđuje ga da razmenjuje nežnosti u javnosti, prisustvo drugih povećava dozu adrenalina u krvi kod Strelca. Ako partner pristane, Strelac bi vrlo rado vodio ljubav na javnom mestu.


JARAC - voli lepo i smerno ponašanje kod partnera, kad se nalaze u društvu. S druge strane, strašno mu rasplamsa strast kada mu partner/ka u krevetu govori razne "prvljave" stvari i kada hvali njegovo umeće u seksu.


VODOLIJA - posebno mogu da reaguju na partnerovu boju glasa, izazovno ponašanje. Uzbuđuje ih pomisao i saznanje da su nekog osvojili i da im sad na neki način pripada. Morate imati izuzetnog smisla za humor ako mislite fascinirati Vodoliju.


RIBE - ono što će ih sigurno uzbuditi i naterati da im se strasti rasplamsaju jeste romantična atmosfera uz neko vino, primamljiv i zavodljiv glas partnera i nežan poljubac.

Нема коментара:

Постави коментар