Horoskopski znaci i posao

Kakvi su horoskopski znakovi u poslu? Šta im je važno, koliko su posvećeni poslu, koliko imaju uspeha? Koji je horoskopski znak stvoren za neki posao? Sve to saznajte u našem današnjem postu u kom opisujemo horoskopske znakove kroz posao.



OVAN

Znak koji je veoma energičan i impulsivan, koji voli da radi potpuno nove poslove u kojim a može doći do izražaja njihova sposobnost za dobru organizaciju. Ne vole poslove u kojima ima mnogo detalja i koji su jednolični (nikada ne bi mogli da rade u administraciji). Za Ovnove je karakteristično da im je posao često osnovni smisao života. Obzirom da vole slobodu, nezavisnost i samostalnost, ne osećaju se baš najbolje kada su u podređenom položaju. Ovnovi su dobri vojnici, direktorii, sportisti, političari, organizatori, novinari.


BIK

Bik nikada ne započinje neki posao dok on nije do detalja isplaniran. Više im odgovara da "igraju na sigurno", nego da rizikuju. Ne podnose kada ih neko požuruje ili kada naglo moraju da donesu neku odluku (da izvrše neku promenu). Bikovi bi bili odlični u svim poslovima koji su vezani za zemlju ili nekretnine. Pored tih poslova, odgovaraju im i vojne i političke nauke, kao i građevinarstvo. Takođe su dobri kao bankari, jer znaju da rade sa novcem.


BLIZANCI

Obzirom da su Blizanci veoma živahni, optimisti i komunikativni, često imaju veoma brz život. Vole da rade poslove u kojima učestvuje puno ljudi. Ne vole da rade kancelarijske poslov e, koji ih vezuju za sedenje. Za njih je karakteristično da mogu da obavljaju više poslova odjednom. Bili bi dobri u poslovim u turizmu, trgovini... Imaju odlične poslovne ideje, a najviše Blizanaca ima u svetu filma i televizije.


RAK

Imaju veom aistančan osećaj za lepo, pa ako se ne bave nekom umetnošću, ona im ve vrlo često hobi. Rakovi su odlični radnici, rade do polednjeg atoma snage. Obzirom da vole ljude i da su požrtvovani, oni su najčešće dobri lekari, bolničari, pedagozi, vaspitači. Takođe ih privlače i svi poslovi vezani za vodu, pa nije čudo što su Rakovi često mornari. Dobro se snalaze i kao kuvari, umetnici i ugostitelji. U životu često dođu n avisoke položaje.


LAV

Voli poslove koji su cenjeni i koji su na visokoj društvenoj lestvici. Odgovaraju im poslovi u kojima se zahteva nadgledanje, izdavanje naređenja, rukovođenje... Takođe odgovara im i rad sa decom, pa su dobri vaspitači, učitelji, pedagozi. Ono što ih dosta privlači je javni posao i marketing, mad aim nisu strani ni poslovi u političara, generala... Zbog velikog iscrpljivanja na poslu, zdravlje zna da im strada.


DEVICA

Znak koji uživa u poslovima u kojima ima mnogo detalja i u kojim je potrebna maksimalna pažnja. Devicama u poslu ništa ne promiče, uočavaju čak i sitnice, prosto imaju razvijenu tu sposobnost. Obzirom da imaju i istančan smisao za analizu, odlični su kritičari, matematičari, programeri, savetnici itd. Priroda im je takva da ne čudi ako su usmereni ka književnosti i naučnom radu. U poslu vole red i organizaciju.

 
VAGA
 
Vage imaju izražene sklonosti ka umetnosti i znaju kako da uživaju u životu. Obzirom da su šarmantne i blage osobe, ne čudi ako je posao kojim se bave vezan za visoku modu, kozmetiku, organizaciju venčanja, glumu, manekenstvo i tome slično. Vole da im je radno mesto lepo opremljeno, da ima duha, kao i da su ljudi sa kojima rade prijatni i pozitivni. Dobri su kao diplomate, sudije, advokati. Više vole rad u timu, nego individualan rad.
 
 
ŠKORPIJA
 
Kako imaju veliku moć razumevanja i istrajnosti da slušaju druge, Škorpije su veoma često dobri psiholozi, psihijatri. Zainteresovani su za sve one poslove gde je potrebno ispoljiti kreativnost, istrajnost i sposobnost analize, pa im tako odgovaraju i poslovi lekara, advokata, filozofa i slično. Najčešće su dobri advokati, naročito u onom delu koji se tiče nasledstva i testamenta.
 
 
STRELAC
 
Ovaj znak je najzastupljeniji u show biznisu; to uopšte ne čudi, obzirom da Strelac voli dešavanja, ceremojije, razne spektakle, da je komunikativan, društven i da ima stalnu potrebu za akcijom. Takođe, vole da putuju, pa se dobro snalaze i u poslovim turističkog vodiča, a dobri su i trgovački putnici. Znaju da budu i dobri savetnici i pedagozi. Što se novca tiče, lako ga zarađuju, ali ga isto tako i troše.
 
 
JARAC
 
Znak koji svaki posao koji mu je poveren ozbiljno shvata. Ne vole površnost, u svom poslu su organizovani, marljivi, precizni. Veoma su ambiciozni, ali se na društvenoj lestvici polako penju. Ne zanimaju ih detalji, koncentrišu se uvek na najbitnije stvari. Dobri su u poslovima ekonomije, tehnologije, leže im prirodne nauke. A takođe imaju smisla za filosofiju, diplomatiju i psihologiju. Vole da budu plaćeni prema zaslugama.
 
 
VODOLIJA
 
Zainteresovani su za poslove koji su novi, gde se zahteva kreativnost i mnogo ličnog. Među Vodolijama ima dosta revolucionara, reformatora, pronalazača. Ne vole poslove "od 9 do 5", potrebna im je sloboda u poslu, a ne rad po šablonu. Često ih privlače društvene nauke, umetnost, politika, prosveta, nešto gde mogu da izraze svoje mišljenje. Čim god da se bave, dobri su u tome i veruju taj posao, ideju.
 
 
RIBE
 
Veliki humanista, zna da sluša druge, zna da pomogne, zna da razume druge. Veoma su požrtvovane i predane poslu, imaju dobro pamćenje, tako da im leže poslovi vezani za prosvetu, jezike, književnost i slično. Mogu da budu zaimteresovani i za umetnost, pošto je Riba maštovit znak, ali i za medicinu, psihologiju. Sa  jima je lako sarađivati, jer ne misle samo na spostvene, već i na tuđe interese. Nikako im ne leže poslovi vezani za finansije, jer "ne znaju s novcem".

Нема коментара:

Постави коментар