Otkrijte kakvi su horoskopski znaci u laži


Ovaj put govorimo o tome kako koji horoskopski znak laze. Kako se snalazi u lazima, koje su njegove slabe tačke i kako ga otktiti u tome...


Ovan 
Prosečni Ovan ne laže puno. Njemu to oduzima previše vremena, a i previše ga opterećuje sakrivanje i muljanje, za njih to predstavlja preveliku dramu sa kojom ne znaju da se uvek nose. Ako ih ipak uhvatite u nekoj laži, ne bojte se – njihov obrambeni mehanizam je gori i glasniji od samog ugriza.

Bik
Ovaj znak kojem je jedan od kvaliteta savesnost voli lepe i prijatne stvari u životu, pa im je zarada jedan od glavnih ciljeva. Pokušaće zgrnuti što više novca i zato je to njihova slaba tačka. Ako kažu da nemaju novca sa sobom ili da su ostali bez dinara na računu, nemojte im verovati. Uglavnom ni jedno ni drugo nije istina.

Blizanci
Ovo je znak koji je zaista teško uloviti u laži. Oni su prirodni govornici pa su zato i dobri lažljivci. Da bi stvari bile gore, ili bolje, jako su brbljavi i dopadljivi pa će vas njihove priče toliko zabaviti da više nećete ni mariti jesu li istinite ili ne.

Rak
Porodično orijentisani Rakovi smatraju se "hraniteljima" zodijaka. Zato, kad oni lažu, trešće vam ramena i uveravati vas da će sve biti u redu i da ne bi trebalo da brinete. Ako ste i dalje zabrinuti, verujte svojoj intuiciji i pripremite se za neprijatnu istinu.


Lav
Lavovi su poznati po tome koliko su dobri u ovom "sportu", uglavnom zato što laganje doživljavaju kao oblik zabave. Kad vam pričaju priču, aplaudirajte im, oni će nastaviti u istom tonu, a to je upravo i način kako ih uloviti u zamku. Budite nežni. Osim toga, ta je predstava bolja od pozorišta.

Devica
Ovo je još jedan znak koji mrzi da laže, osim ako istina ne stoji na putu uspješnom završetku dodeljenog zadatka. U tom slučaju, uzevši u obzir faktor efikasnosti, često će proceniti da je otkrivanje laži puno manje štetno za njih od efekta istine.


Vaga
Vage još zovu i "nasmešene škorpije". Jedan im je astrolog dodelio taj nadimak zbog elegantnog i uglađenog načina na koji će vam zamazati oči da ništa ne posumnjate. Veze će biti njihova omiljena tema iskrivljavanja istine.

Škorpija
Nemojte se ni truditi da proveravate njihovu priču. Oni će to predvideti i sakriti sve tragove pre nego što uopšte otvorite usta da nešto kažete. Omiljena tema o kojoj uvek lažu je seks i samo seks. Uostalom, to je i jedino logično, oni su poznati po svojoj senzualnoj prirodi.

Strelac

Većina Strelaca ne laže. Njihov je znak poznat po tome što je brutalno iskren. Ako ipak imaju razloga za laganje, neće ništa zabrljati. Strelci su takođe poznati po preuveličavanju – što veće, to bolje. Zato, ako će lagati, onda će to biti velika laž i s manje od 85 posto istine, koliko inače svaka laž sadrži.

Jarac
Ako vas Jarac laže, onda znajte da ih to muči. Oni preziru nepoštenje, uglavnom zato što ih izbacuje iz takta i oduzima im vreme bez razloga, a ovaj znak voli poslove obavljati brzo i efikasno. Ako izgledaju krivo, samo sklopite ruke i posmatrajte ih. To će ih brzo slomiti.

Vodolija
Vodolije su genijalci, i to je samo deo celog paketa. Stigli su na ovu planetu sa sklonošću prema neobičnim bojama kose i sposobnošću da vide budućnost. Skladno s time, njihove će priče biti isto inovativne i kreativne kao i njihove tehnike laganja.

Ribe
Ove emotivne biljčice uglavnom će lagati samo ako nešto pokušavaju sakriti od vas "za vaše dobro". Oni su majstori u izbegavanju stvarnosti, ali zato ih možda nikad nećete moći prozreti. Čak i ako uspete u tome, verovatno ćete ipak odlučiti ignorisati činjenice samo kako biste im poštedeli osećanja.

Нема коментара:

Постави коментар