Zdravlje i horoskopski znaci

Veoma je veliki uticaj planeta na zdravlje svakog znaka Zodijaka. Tako Vodolije mogu da imaju problema sa nervnim sistemom,Vage sa bešikom....

Pogledajmo sa čim znaci mogu imati zdravstvene probleme.




OVAN
Ovan je sklon promišljanju i preteranom analiziranju pa ga zato najviše muče bolesti vezane za glavu. Najčešće ima problema s glavoboljom, muči ga škrgutanje zubima, a često mu brige izazivaju crvenilo i osip na licu. Takođe, može da ima probleme sa zubima u gornjoj vilici.
BIK

Bikom vlada Venera koja kontroliše grlo i rad donje vilice i utiče na proizvodnju insulina. Pripadnike ovog znaka najviše muče upale grla, štitna žlezda i ukočenost vrata, a često imaju problema s upalama i infekcijama uva. Takođe, mogu da imaju probleme sa telesnom težinom.

BLIZANCI

Znakom Blizanaca vlada Merkur koji kontroliše respiratorni sistem i mišiće. Blizanci su stalno u pokretu pa su skloni upalama tetiva, a najviše problema im zadaju hronični kašalj, česte prehlade, bronhitis i bolovi u ramenima. 

RAK

Emotivni Rak je jako osetljiv na svoje i tuđe probleme pa je sklon probavnim smetnjama i bolu u stomaku. Kod njega su više izraženi psiho - somatski problemi.

LAV

Samopouzdanom Lavu najviše stresa izazivaju problemi sa srcem i cirkulacijom i bolovi u leđima. TUpravo bi zbog toga pripadnici tog znaka treba da paze na holesterol. Postoji i mogućnost problema sa očima.

DEVICA

Baš kao i Blizancima, Merkur vlada i Devicom. On kontroliše sistem za varenje, pa su za Devicu česti čirevi na želucu, alergije na hranu, bol u stomaku i zatvor. Za Device je važna zdrava ishrana - na taj način rešava zdravstvene probleme.

VAGA

Pripadnici ovog znaka su skloni neumerenosti u jelu i piću pa ih muči prečesto mokrenje, bubrežni kamenčići i nepravilan rad bubrega koji može da izazove anemiju. Tokom leta nužno je da obrate više pažnje na zaštitu svoje kože.

ŠKOROPIJA

Negativne emocije i pesimizam koji su karakteristični za Škorpiju mogu da utiču na njeno zdravlje, posebno na libido, rad bešike i bubrega. Takođe mogu da imaju probleme sa probavnim taraktom, a skloni su i operacijama.

STRELAC

Strelcu su slaba tačka kukovi, jetra.

JARAC

Uporni Jarac muku muči sa slabim kostima, bolovima u koljenima, zubima i zglobovima. Pripadnici ovog znaka su skloni artritisu i osteoporozi, a povrede su njihova svakodnevica.

VODOLIJA

Užurbana Vodolija nikad nema vremena za opuštanje što utiče na njeno zdravlje. Pripadnici ovog znaka su skloni artritisu, imaju problema sa srcem i natečenim limfnim čvorovima, proširenim venama, astmom i alergijama.

RIBE

Kod osećajnih Riba emocije imaju glavnu reč što dosta utiče na njihov imunitet. Što se lošije osećaju, to im imunitet više pati, pa su podložnije različitim bolestima, a najviše ih muče bolovi u nogama i kurje oči.

Нема коментара:

Постави коментар