Nešto novo!

   Predhodnih dana sam pisala o tome da ću se malo više baviti temom astropsihologije, psiholoških profila horoskopskih znakova, kao i samom psihologijom čovekove ličnosti.

   Postovi koje sam objavljivala pre neki dan (vezane za profile horoskopskih znakova) izazvale su kod čitalaca bloga pozitivne reakcije, te je tako poslednjih dana stizalo sve više vaših mailova sa rečima hvala i preporukama da se više bavim tom tematikom. Posebno me raduje što su vaša pitanja sada malo drugačijeg sadržaja, u smislu da se više tiču psihologije vaše ličnosti, a ne ona ustaljena, dosadna pitanja: Kada će se desiti ovo ili ono?!

   Shodno tome, odlučila sam da ću pisati više o psihologiji ličnosti, načinima na koje možete da prevaziđete svoje probleme, emocijama i sl. Naravno, sve će to biti ukombinovano sa astrologijom, tako da verujem da će vam novi sadržaj više držati pažnju na ovom blogu! Ova zanimljiva studija biće posebno interesantna onima koji žele da proučavaju ljudsku prirodu i da razumeju uzroke i posledice ljudskog ponašanja.

   Takođe, volela bih da od vas dobijam kritike (kako one poyitivn , tako i one negativne), predloge, sugestije, bilo kakve komentare vezane za ono što pišem!

   Hvala još jednom i vidimo se sa novim tekstovim već od sutra!

Veliki pozdrav!
Vaš astropsiholog!

Нема коментара:

Постави коментар