Sportski duh horoskopskih znakova

Svaki horoskopski znak ima izražene, više ili manje, sklonosti i talenat za sport. Pitanje je samo koja vrsta sporta kom znaku odgovara.






OVAN - ima talenta za sport, naročito kada su u pitanju sportovi gde je potrebna snaga i brzina. Ovan po svojoj prirodi ima energiju i veoma je aktivan. Zbog toga mu leži sport kao što je ragbi ili fudbal.


BIK - dobar je u onim sportovima gde treba da se ispolji fizička snaga. Leže mu sportovi kao što je atletika, rvanje i slično. Mada, s druge strane, Bikovi se ne zadržavaju mnogo u sportu, ako vide da on ne može da im obezbedi materijalnu sigurnost.


BLIZANCI - nije tip za brze i agresivne sportove. Više mu leže sportovi u kojima se može koristiti svojim mozgom, kao što je na primer šah. Ili, s druge strane, leže mu sportovi u kojima se koriste ruke, ko što je odbojka, tenis i sl.


RAK - nije baš sklon sportu (mada su neki svetski sportisti rođeni upravo u ovom znaku, kao što je Messi). Više voli da uživa u šetnjama pored vode ili u najboljem mogućem slučaju da se bavi veslanjem (rekreativno) ili pecanjem.


LAV - je odličan sportista. Dobar je kako u timskim, tako i u individualnim sportovima. Lavovi vole uspeh i pobede, pa je vrlo važno da to bude neki popularan sport, gde će moći da izazove divljenje publike. Tako mu, na primer, leži fudbal.


DEVICA - nije zainteresovana za sport. Pripadnici ovog znaka su više intelektualni tipovi. Leže im jedino lagani sportovi, koji ih opuštaju, kao što je stoni tenis ili joga.


VAGA - ne voli grube sportove, pre će se opredeliti za neki lep i elegantan sport, kao što je na primer umetničko klizanje. Takođe, dobri su timski igrači, a posebno ako se radi o sportovim gde se nastupa u paru (tenis, mačevanje, klizanje...), onda se tu odlično snalaze.


ŠKORPIJA - voli sve vrste žestokih i agresivnih sportova, pa tako ne čudi što se pripadnici ovog znaka bave boksom, rvanjem, karateom, džudom i sl. Takođe, imaju snažan gornji deo leđa, pa im leže i vodeni sportovi, kao što je vaterpolo, plivanje, veslanje...


STRELAC - pošto ga ne drži mesto, ovaj znak će se, ako ničim drugim baviti džogingom ili brzim hodanjem. Leže mu gotovo svi sportovi,a posebno oni koji nisu toliko popularni, kao što su: skijanje, jahanje, streljaštvo i dr.


JARAC - voli sportove u kojima se ne zamara mnogo, a gde je potrebno ispoljiti strpljenje, snalažljivost, veštine. Dobro se snalaze u alpinizmu, planinarenju, maratonu, a takođe im leže i beli sportovi.


VODOLIJA - je talentovana za gotovo sve vrste sporta. Leže joj dosta timski sportovi, a li se isto tako dobro snalazi i u individualnim. Obično imaju izražen talenat i sposobnosti za neki sport u kom obavezno i obore neki rekord.


RIBE - najbolji vaterpolisti i plivači su uglavnom rođeni u ovom znaku - leže im ti sportovi. Takođe, vole jedrenje, dok im s druge strane nije stran ni ples, jer pripadnici ovog znaka vole sportove u paru.

Нема коментара:

Постави коментар