Šta o Vama govori sat u kom ste se rodili?!

Pored datuma rođenja veoma je bitno da se zna i tačno vreme kada ste rođeni, da bi Vaš natalni ili neki drugi horoskop bio tačan. Vreme kada smo rođeni određuje naš karakter i osobine i na osnovu njega se određuje koji smo podznak.




00 - 01 h: glavna karakteristika osoba rođenih u ovom intervalu jeste agresivnost (u većoj ili manjoj meri). Takođe, veoma su istrajni i izdržljivi. Ne trpe autoritete, vole izazove, imaju slabu toleranciju, pa je sa njima malo teže funkcionisati.

01 - 02h: veoma su ambiciozni, čak i preterano, zapostaviće sve oko sebe samo da bi stigli do cilja. Znaju dobro da se organizuju i dobro da usmere energiju, pa lako postižu željeni uspeh. Moć i uspeh su im veoma važni u životu.

02 - 03h: ove osobe u životu rade više poslova. Imaju veliki entuzijazam i uvek su zagrejani za nove početke, ali ta vatra zna i da se ugasi veoma brzo. Nemaju visok prag tolerancije, pa često dolaze u konflikt s'  drugima.

03 - 04h: osobe poznete kao veliki emotivci. Lako ih povredi tuđa gruba reč, pa čak i od nebitnih ljudi. Vole da se osamljuju, a ako pak treba biti u društvu, onda će porodica biti pravo društvo za njih. Tu se osećeju sigurno.

04 - 05h: osobe koje grabe ka cilju. Imaju tačnu viziju svog cilja i idu ka njemu, prelazeći svaku prepreku. Stvoreni su da budu šefovi, direktori i sl, jednostavno, njihova pojava i energija to nameću.

05 - 06h: kod njih je sve pod konac. U svemu su uredni, marljivi, čisti, pedantni. Veoma su odgovorni i odlično obavljaju svoje dužnosti. Mada, previše pažnje, ali i novca daju na sitnice (na razne predmete, detalje...)

06 - 07h: osobe pune šarma i duha. Jednostavno, ne mogu ostati ne primećene gde god da se pojave. Znaju da uvesele ljude, da budu zabavni i humoristični - to je deo njihove prirode. S druge strane veliki su emotivci i lako ih je povrediti.

07 - 08h: pravi vojnici. Orijentisani su na jedan cilj i marširaju ka njemu bez obzira na sve. Nemaju dlaku na jeziku, ne stide se da kažu ono što misle, makar bilo i na njihovu štetu. Znaju da budu teški za saradnju, jer smatraju da je najbolje samo ono što oni misle.

08 - 09h: ovo su osobe koje ne drži mesto. Često biraju posao turističkog vodiča, nikako neki kancelarijski posao.Veoma su aktivne, vole da putuju, vole sport. Harizmatični su i zabavni, pa su zbog toga uvek u centru pažnje gde god da se pojave.

09 - 10h: vrlo su statični i veoma lenji. Ne vole aktivnosti, uopšte! Najradije bi sedeli za računarom i pravili neki program, koji će imati smisleni svrhu, nego da izađu sa društvom u provod. Privlači ih posao informatičara ili neke slične struke.

10 - 11h: puni su duha, razumevanja za sve oko sebe, šire pozitivnu energiju i vole druženja. Oni nemaju neprijatelje, a prijatelje nikada ne gube, oni su ovek tu, oko njih i za njih. Nijednu saradnju neće završiti svađom, uvek lepom rečju.

11 - 12h: ove osobe žive u "svom svetu". Teško nalaze razumevanje okoline, ali to im i ne treba (oni ga ne očekuju). Veoma su originalni i drugačiji, imaju drugačije ideje, ali ih teško sprovode u delo. Vole da se bave umetnošću, jer se tako najbolje izražavaju.

12 - 13h: veoma su racionalni, naročito kada je novac u pitanju. Ne troše ga n agluposti i besmislene stvari. Vole svoje prijatelje i odani su im, mada teško sklapaju nova prijateljstva, jer se boje da ne budu iskorišćeni. Znaju prioritete u životu.

13 - 14h: ove osobe znaju da budu omiljene u društvu, umeju da zabave i nasmeju. Vole da su u centru pažnje, ali kada nije tako znaju vrlo lako i bez razloga da se naljute. Zato i nemaju veliki broj prijatelja, a oni koji su oko njih su svrlo oprezni i obazrivi u razgovoru sa njima.

14 - 15h: pravi ljubavni tipovi, stalno tragaju za ljubavlju. Pružiće onoliko ljubavi koliko je i dobije,ali s' druge strane ako oseti da od partnera ne dobija onoliko ljubavi koliko mu je potrebno, vrlo lako će potražiti novog.

15 - 16h: puni su samopouzdanja i neke pobedničke energije. Vole da rade i da imaju uspeha u onome što rade. Potpuno se predaju poslu. Jedina mana je što u taj posao unesu i emocije, pa to može da bude kobno po njih.

16 - 17h: veoma im je važan novac, moć i ugled u društvu. Mada im i ide od ruke da to i stvore. Imaju dar da "naprave" novac veoma lako. Stalno grabe ka uspehu i željenim ciljevima. Dobro su organizovani, pa im uspeh ne izostaje.

17 - 18h: tip osobe koji uopšte nije samostalan. Uvek se oslanja na druge. Čak i kada su u pitanju neke značajne, životne odluke. Nemaju strpljenja, kako za sebe, tako i za partnere, pa nije čudo što im se veze (brakovi) brzo prekidaju.

18 - 19h: veoma su precizni i perfektni, čak i preterano. Idu do najsitnijih detalja u kojima znaju da se uguše i pogube na putu do uspeha. Prijatelji ih vole, jer su iskreni i otvoreni. Podršku nalaze u porodici, a u poslu kolege znaju da se na njih mogu osloniti.

19 - 20h: ove osobe mešaju strast i emocije, pa se njihove veze završavaju neslavno. Takođe, dosta vole svesno da rizikuju, ali prosto u životu imaju sreće, pa im to rizikovanje ne može baš mnogo naštetiti. Vole izlaske sa prijateljima i to one gde se ostaje do ranih jutarnjih časova.

20 - 21h: okrenuti su dalekim putovanjima, u daleke, još uvek ne istražene predele. Pravi su pustolovi. Ne plaši ih da se zapute u neke zabačene krajeve daleke zemlje i da tamo kampuju i provedu nekoliko dana. Vedrog su duha i dobri su u sportovima.

21 - 22h: veoma su tihi i nenametljivi, stidljivi su , pa su zbog toga neprimetni u društvu i uvek sede u nekom ćošku. Oni sami ne vole da se nameću iz straha da ne budu povređeni. Veliki su emotivci i pogađa ih svačija preka reč.

22 - 23h: veoma su inteligentni, pametni, pronicljivi. Zainteresovani su za prirodne nauke i imaju uspeha na tom polju, ali samo ako se stopostotno posvete tome. Takođe, vole neoćni život i druženja sa dragim ljudima.

23 - 24h: ynaju da budu posesivni u ljubavi. Kod njih nema kompromisa - ili je crno ili je belo. Ne dozvoljavaju da im se nameće tuđe mišljenje. Poslušaće jedino savet starog prijatelja, za kog su sigurni da im misli dobro. Vrlo je teško funkcionisati sa njima.

Нема коментара:

Постави коментар