Astro - psihološki profil znakova IV deo

Nastavak teksta o astro - psihološkim karakteristikama svakog znaka. Danas pročitajte nastavak - Jarac, Vodolija i Ribe!






JARAC - Kako kaze Tomas Man - mi biramo pored koga cemo sedeti, pa u takvoj situaciji jarac ce izabrati ozbiljnu i stariju osobu, jer to predpostavlja mogucnost vodjenja konstruktivnog razgovora. Jarcevi nije da nemaju smisla za humor, ali ne vole prost i vrcav humor, vec humor za cije shvatanje nuzno mora da se koristi i mozak. Oni su vrlo ambiciozni ,pa iz te ambicioznosti izrastaju neke osobine koje su bas za njih karakteristicne.U pitanju je istrajnost, samodisciplina,odgovornost i spremnost na zrtvu , ako se vidi cilj koji ih zadovoljava.Nisu previse drustveni ,malo su mracni i naizgled odbojni, a to je sve oklop koji ih stiti od povredjivana, no dusa cezne za bliskoscu.

VODOLIJA - Tipicne vodolije su najoriginalnije osobe.Vrlo su inteligentne i po shvatanjima ispred svog vremena.Imaju crtu pravednosti , pa se cesto bore za druga, vazna im je socijalna pravda. Drustvene su, ali ne vole isprazne razgovore.Kada je emocije u pitanu nekako su vise okrenuti u ljubavi , mrznji, ljutnji.. prema masama, nego prema pojedincu.Tesko prave bliske odnose, vole i ne vole -uopste, ne konkretno, konkretna emocija prema konkretnoj osobi obavezuje, a vodolija ne podnosi nikakve stege.Vodolije cesto ne prave razliku izmedju ljubavi i prijateljstva, pa ti odnosi mogu prelaziti iz jednog u drugi,a da joj nista ne izgleda cudno.Pustite je, vodolija vuce svet napred.

RIBE - Sta reci za njih, nego da su sanjari.One bi da zive zivot iz bajki, a realnost ih podseca da je to nemoguce, pa se one povlace iz stvarnosti u svoj svet maste gde su i glavni glumci i reziseri sopstvene price. One beze od sveta,jer je svet grub, a njihove duse su osetljive , lako povredljive , a uz to nije im jasno zasto to ljudi rade. One bi da pomognu svima, ne podnose ni tudju patnju.Zbog slabog odnos sa svetom i naglasenom osetljivoscu  u nihov zivot mogu da se upetljaju opijati, droga, alkohol.. ili nesto drugo sto zavarava cula i menja dozivljaje. Uspesno resenje  ovakve situacije moze da bude umetnost, bolje kao stvaralac, ali nije lose ni kao korisnik.

Нема коментара:

Постави коментар