Zimske čarolije i horoskopski znaci

U ove hladne zimske dane neki uživaju i raduju se snegu i onome što zima nosi, dok drugi razmišljaju samo kada će sve ovo da prođe, grejući se uz šolju čaja. Koji to horoskopski znaci uživaju u zimskim čarolijama, a koji ne, saznaćemo iz narednog teksta!




OVAN - znak koji sigurno neće sedeti kod kuće u ove zimske dane. Po svojoj prirodi on je "čovek" od akcije, vrlo j preduzimljiv, tako da će i ovaj put okupiti ekipu i otići na neku planinu gde će zasigurno uživati u zimskim danima. Ako pak sebi ne može da priušti zimovanje, snaći će se i kod kuće, u svom dvorištu će praviti Sneška belića i grudvati se sa društvom. 


BIK - tip koji sigurno zna da uživa, ali ne i u ovim hladnim danima, anročito ne napolju. Radije će da sedi kod kuće, da pije kuvano vino ili čaj i da uživa uz vatricu u kaminu. Ušivaće i u snegu, ali samo gledajući ga kroz prozor.


BLIZANCI - tip koji će sigurno pristati da ide na zimovanje i skijanje, ako ga pozovete. Vrlo je prilagodljiv, voli i zimu i leto. Važno je da je dobro društvo u kom može da se opusti, dobra atmosfera i Blizanac je spreman za uživanje i zezanje u zimskim sportovima i grudvanju.


RAK - obzirom da je ovaj tip okrenut porodici i da mu je porodica na prvom mestu, Rak sigurno voli ovaj deo godine kada su praznici (Nova godina, Božić...), jer je tada porodica na okupu. Uživaće da se grudva i pravi Sneška belića sa svojim ukućanima u dvorištu svoje kuće.


LAV - voli zimu i skijanje. Uživaće u da ode na neku poznatu i skupu ski destinaciju, gde će moći da uživa u skijanju i zimskim danima. Iskoristiće priliku da se prijavi na neko takmičenje u skijanju, gde će moi da se dokazuje svojim skijaškim sposobnostima. 


DEVICA - ne doživljava sneg kao nešto posebno i romantično (ne vidi njegove lepše strane). Devica će se uvući u svoj omiljeni džemper i kod kuće uz šolju tople kafe čekati da prođe sneg i bljuzgavica i da opet može da uziva u šetnjama po suvom vremenu.


VAGA - zimu dočekuje vrlo spremno (tu su dobre zimske čizme, topla jakna, šal, kapa, rukavice), tako da sneg može slobodno da počne da pada. Uživaće da ode na planinu, da šeta po utabanim stazama i da nakon toga ode na topao čaj.


ŠKORPIJA - voli zimu i sve ono što zima nosi. Uživaće da se grudva sa priljateljima ili da ode na planinu gde će moći da skija na dobrim stazama na kojim će moći da pokaže svo svoje umeće u skijanju. Takođe, Škorpija je jako dobra u zimskim sportovima.


STRELAC - kao dete će dočekati zimu i prvi sneg. Jedva će dočekati sneg da može da pozove svoje prijatelje na grudvanje i glupiranje na snegu. Takođe, voli i skijanje na poznatim planinama, gde može, pored snega da uživa i u nekom spa centru.


JARAC - iako je ovo zimski znak, Jarac ne voli zimu. Samo će čekati da zima prođe, da dodje leto da može da uživa u moru, suncu, plaži, kupanju. Dok je napolju sneg, Jarac će maštati o svemu ovom uz šolju toplog čaja i praviti planove za svoje sledeće letovanje.


VODOLIJA - radovaće se prvom snegu, uživaće da gleda kroz prozor kako pada i praviti planove za nastupajući vikend, ali sve će to pasti u vodu, jer će Vodoliji više prijati da vikend provede kod kuće, u toplom, uz dobra film, kokice i čašu coca-cole.


RIBE - uzivaće samo da gleda kroz prozor kako sneg pada. Na Ribu će to delovati opuštajuće, ali neće poželeti da izađe napolje i da s' društvom pravi Sneška belića ili se grudva. Pre će sedeti u kući i uživati u toplom domu. 





Нема коментара:

Постави коментар