Sunce u Znacima

Sunce u astrologiji predstavlja suštinu čovekove ličnosti i njegove karakteristike. Hajde da vidimo šta Sunce govori o Vama!








Sunce u Ovnu

Vi ste hrabra, impulsivna, netrpeljiva i fizički aktivna osoba. Pionirskog duha, nametljiva, volite takmičenje, avanture, sport, smeh, život. Bili biste odličan vojnik. Na poslu, kao podređen, izgarate, a kao šef, to tražite od radnika. Težite ka dominaciji, brzo planete, netolerantni ste, „ja“ na prvom mestu, volite da ste u pravu, ali zato ne volite monoton život. Živite u sadašnjosti. Verujete da ste predodređeni za vođu, na nezadovoljstvo reagujete galamom i niste osvetoljubivi. Pogled Vam je uperen u budućnost. Ne odustajete nikada zbog poraza, već zato što Vam nešto postane nezanimljivo, čak i ne završavate započete poslove ili stvari. U određenim situacijama reagujete sadistički i rušilački i dokazujete da ste u pravu.
U ljubavi ste neko ko osvaja, a ne neko ko čeka da bude osvojen.

Kada je zdravlje u pitanju, Vi ste vitalni i jaki, ali se možete iscrpeti od prevelikog fizičkog rada. Najčće slabe tačke su zubi, oči i uši. Skloni ste iznenadnim bolestima, upalama, groznicama, temperaturi, udarima, moždanim i srčanim. Ne idete lekaru dok ne morate.



Sunce u Biku

Vi ste praktični, stabilni, pouzdani, volite sigurnost, strpljivi ste, okrenuti ste materijalnim stvarima, dobar ste domaćin i ne volite promene. Zaljubljenik ste u prirodu, prija Vam miran seoski život, za Vas su nedeljni ručkovi svetinja, pošto ste Vi oralni tip. Volite umetnost, posebno muziku, a verovatno ste umetnik i u kuvanju. Po malo ste naivni, jer verujete ljudima. No, znate biti tvrdoglavi, tromi, pohlepni, u besu se često ne kontrolišete, svađalački nastrojeni. Morate da imate ono što volite i posesivni ste. Apstrakcije su Vam strane, jer ste Vi znak realnosti, često i lenjosti. Znate da uživate u životu, a možete biti i opsednuti brigom za materijalnim.
U ljubavi ste nežni, važan Vam je dodir i često prednost dajete sigurnosti, nego strašću.
Kada je zdravlje u pitanju, Vaša slaba tačka je grlo, infekcije, vrat, jednjak i bubrezi. Slušate savete lekara. Vodite računa o ishrani. 


Sunce u Blizancima

Vi ste komunikativni, radoznali, spretni, posebno sa rukama, pričljivi, druželjubivi, prilagodljivi, pametni, brzo shvatate suštinu, mladolikog izgleda i dvojne ste prirode, živite paralelne živote. Često volite ogovaranje, bili biste odličan pisac. Ne bi trebalo da imate probleme sa učenjem stranih jezika. Odličan ste trgovac, švercer, znate da „slažete dok trepnete“. Bez auta i mobilnog teško Vas je zamisliti.
U ljubavi više volite da pričate; jaki ste na rečima, slabi ste na delima. Prijateljstva i ljubavi sklapate brzo, a tako ih i prekidate, zato što su Vam osećanja najčće površna.
Kada je zdravlje u pitanju urođeni nemir donosi psihičke probleme i nesanicu. Imate sklonost bolestima zavisnosti (alkohol, droga...). Organske slabe tačke su Vam pluća, ruke, žlezde, ponekad i jetra. Kada ste bolesni, izražavate strah kao deca.


Sunce u Raku

Vi ste vezani za porodicu, dom, roditelje, domovinu, patriota ste, nacionalista, vrlo ste emotivni, imate dobar predosećaj, znate da čuvate porodične tajne, često se povlačite u sebe. Poštujete narodnu tradiciju, pesme, običaje i istoriju. Volite da skupljate stvari, ništa ne bacate. Volite kuću sa bazenom, kao i porodične skupove. U masi reagujete kao masa, gubite individualnost. Često ste opterećeni brigom, lako se vređate i lako zaplačete. Vi ste rob svojih ustaljenih navika. Često ste bezrazložno tužni, na kritike reagujete namćorasto, a uvrede dugo pamtite. Volite da dominirate, ali to nije vidljivo na prvi pogled. Ne namećete, ali branite svoje ideje. Izuzetno ste uporni, pa kada nešto prekinete, opet se vraćate da to završite na nov način. Izuzetno Vam je važna sigurnost.
Od ljubavi očekujete zaštitu i volite do kraja. Znate da budete i sadistički nastrojeni i netolerantni, jer se bojite da ne budete povređeni. Često se vraćate starim ljubavima.
Kad je zdravlje u pitanju, Vi ste nežnog zdravlja, koje zavisi od emocija. Skloni ste stomačnim problemima, problemi sa varenjem, čir, nazebi i reuma su česti, čak ste i hipohondar; sugestije Vas leče.


Sunce u Lavu

Vi ste ponosni, hvalisavi, uobraženi, imate visoko mišljenje o sebi. Odličan ste glumac, imate kreativni dar, prirodni ste vođa, dobar organizator i hrabro donosite odluke. Volite da Vam se dive, volite priznanja, velikodušni ste kada poklanjate, volite sve simbole moći. Vi ste optimista i samouvereni, znate čak da budete i sujetni, bojite se podsmeha. Vaše ponašanje je iz srca, iskreno, dostojanstveni ste i otvoreni. Niste netolerantni, ali mislite da sve znate najbolje. Drugi se pored Vas mogu osetiti omalovaženi. Vaši standardi i zahtevi u životu su vrlo visoki. Ne uzmičete pred opasnošću, uvrede lako praštate jer se uzdižete iznad njih, niste osvetoljubivi. U poslu ste posvećenik, bolji ste direktor, nego radnik, važna Vam je materijalna situacija da biste je mogli pokazati drugima.
Ljubav Vam je važna kao samopotvrđivanje i očekujete da budete voljeni bezuslovno.
Kada je zdravlje u pitanju, slabe tačke su Vam srce, aritmija, visok pritisak, krvni sudovi, kičma. Ne reagujete na prve znake bolesti i obično odbolujete na nogama.


Sunce u Devici

Vi ste racionalna, analitična, stidljiva, obazriva, poslovna, precizna, radna i odgovorna osoba. Poštujete ustaljene standarde, često ste kukavica, jer razmišljate. Volite male stvari. Humani ste i perfekcionista, vrlo ste poslušni, pa ste rođeni za sekretarske poslove. Znate da budete i čangrizavi i cepidlaka i to sve zbog kompleksa niže vrednosti. Vi ste preterani čistunac ili baš aljkava osoba; kad je higijena u pitanju, kod Vas nema sredine. Pošto se bojite bolesti, skloni ste zdravom načinu života, pijete čajeve, zastupljena je makrobiotika. Generalno ne volite nove situacije, jer u njima ne možete da koristite iskustva. Imate dobru memoriju i dobar ste analitičar, pa ako odlučite da budete kritični, znate da drugima nađete slabu tačku. Oblačite se klasično i sa prefinjenim ste manirima, užasavate se kiča i ultramodernih stvari. Previđate svoje mane, jer za njih imate opravdanje. Vi ste tajnoviti, volite usamljenost, retko se prepuštate raspoloženju mase, zbog emotivne distanciranosti. Ne zanosite se nedostižnim idealima i stvari završavate do kraja. Neskloni ste čulnim uživanjima.
Kad je zdravlje u pitanju, Vi ste dugovečni, jer izbegavate stresne situacije. Reagujete na prve znake bolesti. Slabe tačke mogu biti probavni trakt, jetra, pankreas, žučna kesa, creva, donji abdomen, kao i nervi.


Sunce u Vagi

Pošto ne volite samoću, Vi ste druželjubiva, ljubazna, slatkorečiva, šarmantna i kulturna osoba. Rođeni ste diplomata i često mirite druge. Volite umetnost i politiku, pratite modu, volite lepe stvari, volite da ste primećeni u javnosti. Padate na komplimente, poklone, kulturne izlaske (pozorište). Važno Vam je da ste voljeni. Kolebljivi ste i teško donosite odluke, zbog toga često pitate za savet. Vrlo ste nesamostalni, imate slabu volju i lako odustajete. Vi ste pravedni, često popustljivi i razdragani. Pošto ste neodlučni, za sve Vam treba mnogo vremena i ne treba Vas požurivati. Možete da „ugušite“ druge, zbog potrebe da sve objasnite. Toliko ste uporni da izluđujete okolinu. Dobar ste prijatelj, ali je imperativ potraga za ljubavlju. Važan Vam je fizički izgled, pa ste zbog toga uvek doterani.
Kada je zdravlje u pitanju, slabe tačke su bubrezi, koža, venska cirkulacija, žlezde, kao i sklonost depresiji. Kada ste bolesni, očekujete da Vas maze.


Sunce u Škorpiji

Vi ste tajanstvena, rezervisana, hladnokrvna i privlačna osoba. Ne pričate puno, smeli ste i prisebni u opasnim situacijama. Izuzetno ste dominantni, kao prijatelj ste odani, a opasni ste kao neprijatelj. Vas je teško upoznati, ali Vi lako upoznajete druge. Imate naglašenu intuiciju, vrlo ste subjektivni i skloni sadomazohizmu, ne bojite se ni života, ni smrti. Znate da budete isključivi, netolerantni, osvetoljubivi, nasilni, imate dara za kriminal i često Vas interesuje tuđi novac (makar kao bankara). Vrlo ste emotivni, strasni i dinamični. Zbog toga možete biti izuzetno ljubomorni. Stoički podnosite svoju sudbinu, u boj idete sami - „male ptice lete u jatima, a velike same“. Do cilja stižete, makar porušili sve pred sobom. Ne delite savete, ali ako nešto i kažete, treba Vas poslušati. Rođeni ste za detektiva, špijuna. Ako ste povređeni, puni ste mržnje, a ako volite spremni ste da se žrtvujete za one koje volite. Izuzetni ste radnici i fanatično istrajni. Znate da maltretirate one koje volite; ni kad ste najzaljubljeniji ne izjavljujete ljubav, ali činite sve za nju. Veze sa Vama idu od mraka do sjaja; teško je živeti sa Vama .
Kad je zdravlje u pitanju, telesno ste jaki i retko obolevate. Slabe tačke su Vam polni organi, donji deo trbuha, rektum i grlo. Niste razmaženi bolesnik, a često se lečite sami na alternativan način.


Sunce u Strelcu

Vi ste tip „lako ćemo“; srdačni ste, otvoreni, ne volite ograničenje, nestrpljivi ste, velikodušni i pravedni. Volite slobodu, pa kasno stupate u brak. Važno Vam je da imate cilj, volite putovanja, kocku, lagodan život. Imate dara za strane jezike i važno Vam je visoko obrazovanje. Znate brzo da planete, da budete površni i skloni preterivanju. Znate da budete i nametljivi, ali i iskreni. Važna tema u Vašim razgovorima je filozofija, religija i zainteresovani ste za različite kulture. Izuzetno ste moralni i ne interesuje Vas pojavno, već suštinsko. Ne namećete svoju volju, ali se to ni Vama ne može nametnuti. Usmereni ste na globalna pitanja, pa Vam svakodnevni život izmiče. U društvu se ističete veselošću i neposrednošću. Uvek ste na strani slabijih, ne držite do autoriteta, niste vredni radnici, posebno ne volite da radite ono što svi znaju.
Kada je zdravlje u pitanju, Vaš optimizam pozitivno utiče. Verujete u izlečenje. Slabe tačke su bedra, jetra, mišići (upale, grčevi), kao i sklonost prelomima.


Sunce u Jarcu

Vi ste ozbiljni, oprezni, odgovorni, hladni, stidljivi i kruti. Poštujete tradiciju i teško prihvatate nove stvari. Vrlo ste ekonomični i štedljivi i ne obraćate puno pažnje na izgled. U detinjstvu ste verovatno bili povučeni i nesigurni, ali sa godinama postajete sve sigurniji u sebe. Učite kroz životno iskustvo, pa postajete mudrac. Verovatno volite istoriju i arheologiju. Pošto sve postižete mukotrpnim radom, sreća je pa ste izdržljivi. Vrlo ste ambiciozni, pa sigurno stižete do moći i vlasti i to sopstvenim zaslugama. Nekada znate da budete pesimista i inadžija, zbog svoje iskompleksiranosti možete mrzeti ceo svet. Kroz život stalno očekujete udarce, pa ste zbog toga napeti, samodisciplinovani i sumorni. Vas biraju za vođu, jer ste oličenje snage. Životne bitke dobijate sami, ne odustajete od svog puta, Vi ste jedan bezstrastveni zakonodavac. Možete biti učitelj suštinske vrednosti, bez površne lepršavosti. Često ste arogantni i nepristupačni, kao pretpostavljeni možete biti diktator, ne pokazujete osećanja, zbog straha da ne budete povređeni. Vezani ste za porodicu, ali kao glava porodice. U ljubavi neverstvo ne praštate, ali zbog svoje trpeljivosti imate dug i siguran brak.
Kad je zdravlje u pitanju, uglavnom ste stabilnog zdravlja, dugovečni ste, jedino depresivnost zna da odvede u bolest. Stoički podnosite bolove. Slabe tačke su Vam kosti tj. reuma, skleroza i najrazličitije hronične bolesti.


Sunce u Vodoliji

Vi ste ekscentrični, nezavisni, individualista, genije, intelektualac, sa pogledom uprtim u budućnost. Imate dobru intuiciju, burne i nepredvidljive reakcije, šarmantni ste i borite se za druge stalno. Prijatelji igraju značajnu ulogu u Vašem životu, ali ste uglavnom na distanci sa njima. Privlače Vas originalne ideje i ljudi. Možete biti izuzetno sujetni. Ne znate uvek vrednost novca.Uvek ste korak ispred drugih, volite slobodu i neskloni ste osudi drugih ljudi, iako dobro uviđate njihove karaktere, vrline i mane. Vi kao da dolazite iz budućnosti. Vaša originalnost je neuporediva. Izuzetno ste objektivni. Ne libite se da uđete u sukob sa svima i uvek ste nenadmašni. Volite poslove koji traže originalnost i kreativnost. Posle ljubavne veze ostajete prijatelj sa bivšim partnerom.
Zbog večitog nemira i iscrpljenosti, dolazi do naglih bolesti sa nepredvidljivim tokom. Slabe tačke su gležnjevi, krvotok, kičmena moždina, nervni sistem i vrlo često srce.


Sunce u Ribama

Vi ste povučena, mirna, tiha, melanholična i milosrdna osoba. Osetljivi ste na tuđu nesreću, pa se često žrtvujete za druge. Živite u svom svetu, volite da maštate, tajanstveni ste, pa ste često neshvaćeni. Umetnički ste nastrojeni (fotografija). Često ste rasplinuti, počnete nešto, pa se izgubite. Skloni ste pasivnom životu, volite puno da spavate, bežite od realnog sveta, jer ste nesigurni, stidljivi, nepraktični. Zbog bujne mašte nekad samo odsanjate život, jer ne možete da se suočite sa teškoćama života. Uloga žrtve kao da je baš Vama namenjena. Teško definišete životne ciljeve. Nekada bežite u opijate od problema. Ne reagujete na otvorene napade i osveta Vam je strana. Vi ste znak nesvesne sveobuhvatne mudrosti. Nekada znate da budete zajedljivi, hiroviti i nepouzdani. Možete biti pričljivi i šarmantni. Ne volite rutinske poslove, niti se znate dobro organizovati u poslu. Imate dara za umetnost, verovatno i za medicinu, jer tako pomažete drugima, ali retko imate uspešnu karijeru, zbog netakmičarskog duha. U ljubavi tražite idealnog partnera, a ako doživite poraz, povlačite se u sebe. Skloni ste platonskim vezama.
Vaše zdravlje zavisi od emocija, skloni ste depresijama. Slabe tačke su stopala, grčevi, ravni tabani, kao i organi za disanje. Možete imati probleme sa hormonskom neravnotežom; san je lek za Vas. 

Нема коментара:

Постави коментар